Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Seriál z jihomoravského prostředí byl plný nejen vína, ale také dráždivých scén, jichž si diváci užili dosyta. Připomeňme si ty nejpeprnější záběry z Vinařů, kteří se dnes s diváky loučí.

Když tvůrci seriálu obsadili Terezu Kostkovou (47), pánové zajásali. V oblasti dekoltu obdařená herečka totiž před kamerou nosila jen lehké letní outfity bez podprsenky. O tom, jak umí rozvlnit své vnady se diváci přesvědčili ve scéně, kde se Tereza rozběhla a její ženské zbraně bojovaly s gravitací.

Scénáristé dopřáli žhavou scénu Tomáši Matonohovi (53), který si užil lesní muchlovačku. Manžel Lucie Benešové (49) je ve skutečnosti vzorným tatínkem, ale ve Vinařích si jako proutník Hřebec přišel na své s mladou herečkou Terezou Knauerovou.

K ozdobám Vinařů patřila kromě Kostkové i Anna Fialová, vnučka legendárního kovboje z filmu Limonádový Joe. Ta na obrazovce předvedla nejen herecký talent, ale také ňadra, jež odhalila na vinohradu.

Seriál pamatoval i na dívčí část publika, která si oblíbila herce Jana Brožka. Ten se musel vypořádat s odvážnou scénou, kde se před kamerou objevil zcela nahý a ukázal zadnici.

Přednosti Terezy Kostkové byly pochopitelně v seriálu zúročeny na maximum, a herečka tak má na kontě i scénu, při níž se Hynek Čermák přesvědčil o tom, že je nemožné odtrhnout oči z jejího plného dekoltu.

Reklama

Další články

Načítám