Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už desátý ročník charitativního mikulášského bazaru, který pod záštitou Vize 97 pořádá v Pražské křižovatce Dagmar Havlová (71), si nenechaly ujít ani Ivana Gottová (48) s rozvernými dcerkami Charlottkou a Nellinkou.

Společnost jim tentokrát nedělal Karel Gott (†80), ale kamarádka, herečka Vanda Károlyi (Sanitka 2, Znamení koně) s dcerou Laurou. A jak je vidno, před fotografy se více předvádí Gottova mladší dcera Nellinka, která neváhala s Laurou předvést několik rozdivočelých póz.

Starší Charlottka se fotí nerada, a tak zůstala s potutelným úsměvem stát v pozadí. Až čas ukáže, zda Nellinka svůj temperament uplatní i v dalších muzikálech či se vydá na moderátorskou dráhu jako maminka Ivana.

Rad do života jistě dostane spousty i od slavného tatínka, kterému jde do vizuální podoby hlavně starší dcera Charlottka. Ta si ale zatím světla reflektorů neužívá tolik jako její mladší ségra. To se ale časem samozřejmě může změnit.

Reklama

Další články

Načítám