Hlavní obsah
Článek

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Tohle rčení si dnes možná opakuje muzikálová zpěvačka Magda Malá (56), která už si za svůj život vypila pohár hořkosti až do dna. Jako mladá holka musela pochovat tátu, před dvaceti lety ztratila maminku, která podlehla rakovině a přišla i o milovanou sestru, která po banálním zákroku zemřela. Včera večer si hvězda Bídníků a Draculy vyslechla další hroznou zprávu. Jejího bratra Honzu včera srazil vlak.

„V lednu by slavil pětapadesáté narozeniny. Nerozumím tomu. Stalo se to někde ve Vysočanech. Přecházel kolejiště a smetl ho vlak. Když před dvaceti lety začínal Dracula, zemřela mi maminka, teď když se po dvaceti letech vrací, odešel můj bratr. Je mi strašně smutno,“ svěřila Super.cz pohnutým hlasem zpěvačka s tím, že se událost dozvěděla včera večer a ještě stále je v šoku.

„Včera jsme měli zkoušku v baletním sále karlínského divadla. Když jdete k oknu, vidíte vlastně jen vlaky. Tak jsem tam chvíli stála a říkala si, jak to ta Iveta mohla udělat. No a to jsem ještě netušila, že večer pod koly vlaku skončí můj bratr. Už jsem toho zažila hodně, ale na tyhle rány si nikdy nezvyknu. Zase jsem si připomněla, že je tady člověk jenom na návštěvě a měl by si vážit každého dne,“ řekla zpěvačka, která přišla o dalšího blízkého člověka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám