Hlavní obsah
Článek

Moniku Marešovou (49) už jsme dlouho neviděli takhle odvážně oblečenou, i když to, co měla na sobě, tentokrát představovalo variaci na mexický kroj. "Je to pracovní oděv, protože jsem tváří mexické restaurace, ale cítím se v tom dobře," ujistila nás.

V halence se spuštěnými rukávky odhalila téměř celou horní polovinu trupu. "Mám jen trochu víc odhalená ramena a záda. A to je sexy," smála se. A bylo. Skoro každý muž, který prošel kolem ní, se snažil jejích ramenou dotknout. Herec Lukáš Langmajer dokonce při improvizovaném body shotu nalil na její rameno tequilu a pak ji pečlivě olízal.

Protože jsme byli v restauraci plné pochoutek, zajímalo nás, jak je na tom Monika s hlídáním váhy před blížícími se Vánocemi. "Mám štěstí, že mi nechutná cukroví, maximálně tak vosí hnízda. Jinak si na nic nepotrpím. Zrovna tak na bramborový salát. Takže o Vánocích to mám stejně jako po zbytek roku a nikdy moc nepřiberu. O to víc si ale zahřeším u mexických specialit," řekla nám Monika.

A když jsme se Moniky zeptali, kdy vlastně vážila kromě těhotenství nejvíc, odhalila nám svoji třináctou komnatu. "Je to tak rok a půl, kdy jsem měla o pět kilo víc. Za posledního půl roku jsem to dostala dolů. Ale musely mi pomoct léky na to, abych si znovu nastartovala metabolismus. Byla jsem totiž docela dlouho na antidepresivech, a když jsem je vysadila, přibrala jsem a nešlo to dolů," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám