Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou chvíle, kdy si chceme dopřát jen to nejlepší. Užíváme skvělé jídlo, pití a odpočinek od pracovních povinností. A luxus k tomuto období zkrátka patří. Dopřejte si i svůj kousek luxusu, nechte se inspirovat a ještě navíc ušetřete!

Udělejte radost. I sobě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní noční košilka nebo svůdné prádlo pod vánočním stromkem zaručeně udělá radost každé ženě. A každého muže potěší žena v erotickém prádle. Dámy, ať už si prádélko pořídíte jako překvapení, anebo si o něj napíšete Ježíškovi, neváhejte – až do konce týdne pořídíte na Astratex.cz vybrané kousky s 30% slevou. Podívejte se, které jsme pro vás vybrali!

Dráždivá košilka pro vášnivé ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemný průhledný tyl, krajka s lesklou výšivkou a obepínající střih – to jsou vaše nové tajné zbraně! Okoření vaše erotické chvilky a promění vás v ložnicovou bohyni. Trojúhelníkové košíčky se všitými kosticemi se postarají o dokonalý dekolt a svůdná mašlička k němu přitáhne pozornost. Ke košilce obdržíte také ladící tylová tanga. Celý komplet nyní pořídíte s 30% slevou!

Erotický komplet, ze kterého se mužům podlamují kolena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá barva, krajka a podvazky – magická kombinace, ze které všichni muži šílí. Luxusní komplet podprsenky, kalhotek a podvazkového pásu je vyrobený z elastické krajky a jemného tylu. Přizpůsobí se tak vašim křivkám a zaručeně pozvedne váš sexappeal. Dopřejte si neopakovatelný luxus a nyní o 30 % levněji!

Svůdný korzet se postará o bezchybnou siluetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás trápí pár nedostatků v oblasti bříška, vsaďte na korzet. Díky kosticím zdůrazní pas, opticky zeštíhlí a zamaskuje rizikové partie. Budete se cítit tak sexy jako nikdy dřív. A vypadat ještě lépe! Součástí korzetu jsou i pohodlná tanga. Stačí už jen připnout punčochy a užít si nově nabyté sebevědomí!

Bodystocking: Když chcete vyzkoušet něco nového

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Erotický síťovaný overal je jako dělaný k vášnivým experimentům. Svůdně obepne ženské křivky a maximálně se jim přizpůsobí. Poloprůhledná síťovina rozdráždí mužskou fantazii a zaručeně zrychlí jeho tep. S tímto sexy kouskem se v ložnici zaručeně nudit nebudete.

Další články

Načítám