Hlavní obsah
Článek

Člověk by řekl, že tito dva muži budou na kordy. Opak je ale pravdou. Princ Harry (39), který už několik týdnů chodí s půvabnou modelkou Florence Brudenell-Bruce (25), má s jejím bývalým přítelem  Jensonem Buttonem (31) výborné vztahy.

Dokázali to v neděli, když se setkali před závodem Grand Prix Velké Británie, kterého se Button, britský pilot F1, účastní.

Oba vypadali šťastně, zapáleně se spolu bavili a dokonce se objali kvůli společné fotorafii. Zda i muži takto srdečně popovídali i o Florence, není jasné.

Dívka, která o sobě říká, že se do Harryho asi zamilovala, s Jensonem chodila dva roky, než se v roce 2008 rozešli.

Harry se podle zdrojů blízkých královské rodině pořád nemůže vzpamatovat z toho, že mu padla do náruče tak půvabná a sexy žena. S Florence začal chodit jen krátce poté, co definitivně skončil jeho dlouhý, ale velmi komplikovaný vztah s Chelsy Davy (25).

Zatím není jasné, co nejnovějšímu románku mladšího syna prince Charlese (62) se sexy modelkou, která předvádí hlavně spodní prádlo a plavky, říká Buckinghamský palác.

Tisk ale spekuluje, že by Harryho babička, královna Alžběta II. (85), mohla být vztahu nakloněna. Florence totiž v žilách rovněž koluje modrá krev.

Související témata:
Grand Prix Velké Británie

Reklama

Další články

Načítám