Hlavní obsah
Článek

Sandra Parmová a Michal Janotka na sebe mají méně času, než by si přáli. On žije v Brně, ona za ním dojíždí, kdykoliv se najde aspoň jeden volný den. Tentokrát se ale reportérovi podařilo vyšetřit čas a s blonďatou moderátorkou vyrazili do Německa na vánoční trhy v Drážďanech.

"V zahraničí jsme na trzích ještě nebyli, ani ve Vídni, kterou máme z Brna kousek. Ale ty brněnské nevynecháme nikdy. A ty jsou mnohem drsnější než tyhle," vyprávěl Janotka. Významný rozdíl je prý už u svařáku.

"My mu v Brně říkáme svoboďáček nebo brníto a není tam jen červené víno, ale i rum a medovina. Když si dá Sandra dva, tak už ji tedy fakt brní nohy a musí to zajíst bramborákem. Tady jí stačily pečené kaštany," smál se Janotka.

Pár si kromě trhů prohlédl i zrekonstruované drážďanské památky, dal si pořádný oběd, Sandra husu a Michal pečené vepřové, jen k nákupům se už nedostali. "Michala by to stejně nebavilo. Uvažuji, že se sem ještě vypravím se sestrou, pojedeme autobusem, a prolezeme obchody," plánovala Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám