Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní zpěvák jedné zdejší skupiny Vanessa prý zoufale začal hledat odborníka, aby mu z úst vytrhl jakoukoli látku, která by mu mohla zatemnit mozek. Jeho rozum už je v tak zbědovaném stavu, že si nedokáže sám pomoci, a tak se obrátil na své fanoušky.

Zpěvák Samir Hauser, který nedávno způsobil skandál, když šňupal drogu i při vysílání ČT Art (průšvih řešila i Rada České televize), jede na turné a potřebuje prý zachránce v podobě psychologa nebo psychiatra. Ten s ním má trávit veškerý čas a zamezit mu v požívání omamných a návykových látek.

„Tu výzvu myslím zcela vážně. Opravdu k sobě potřebuju psychologa nebo psychiatra, který ovládá hypnózu a sebeobranu a který mě bude hlídat během turné, abych se nedostal k alkoholu nebo drogám. Nejprve by mi to měl rozmlouvat za použití hypnózy, a pak, pokud neuposlechnu, tak má povoleno mě zneškodnit i nějakým jemným chvatem,“ tvrdí Hauser. Není divu, že jeho vyjádření působí pochybně, jako by snad na sebe jen chtěl poutat pozornost. Jeho známí ale varují, že je skutečně takový šílenec, že to může myslet vážně!

Turné startuje v únoru 2015 v sestavě Samir Hauser (Bruno Ferrari), Miroslav Papež (Moimir Papalescu), Jaroslav Stuchlý (dříve kapela Michael´s Uncle), Jakub Horák a Tuzex (dříve Sunshine) a pánové slibují na poměry u nás nevídanou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám