Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) letošní Vánoce ve svém novém domově neoslaví, i když uvažují o tom, že prázdné prostory aspoň vyzdobí vánočním stromečkem. Místo toho bude popová diva se svými blízkými trávit 24. prosince v domě své o osm let starší sestry Jany.

Dara se nechala slyšet, že si Vánoce pouští do domu velmi brzy a nejkrásnější svátky v roce se v jejich domě drží až skoro do Velikonoc. „Pekli jsme cukroví a ještě péct budeme, budeme zdobit perníky, máme zapálený věnec, já Vánoce miluju,” říká zpěvačka, která si všechno potřebné ráda vytvoří osobně a pokud možno vlastnoručně.

Co se týká množství dárků, tak Dara svou dceru Lauru (6) rozhodně nešetří. „Musí tam být nasypáno. Já všechno balím zvlášť, každou tužtičku balím zvlášť. My máme rádi, když je kolem stromku takovej bordel, to znamená, že je tam spousta papírů, Laura může všechno rozbalit a rozdělovat všem dárky,” popisuje průběh Štědrého dne Dara.

Reklama

Další články

Načítám