Hlavní obsah
Článek

V českém šoubyznysu se to jen hemží krásnými páry. A většinou se jedná o spojení dvou známých osobností nebo kombinaci moderátorka - sportovec či moderátor - modelka.

K vizuálně nejkrásnějším párům bezesporu patří moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45) a sporťák Michal Hrdlička, kteří připomínají Barbie a Kena. V řadách modelek zase úspěšně lovili hudebník Ondřej Brzobohatý (41) a moderátor Leoš Mareš (47).

Zatímco Brzobohatý tvoří s naší jedinou Miss World Táňou Kuchařovou (36) téměř dokonalý, byť celkem nudný pár, u Leoše Mareše (47) a Petry Faltýnové (45) to jiskří jak u drátů vysokého napětí. Jejich neustálé rozchody a návraty by vydaly rovnou na celou knihu.

Nejdéle spolu žijí moderátorka Emma Smetana (36) a exotický herec Jordan Haj. K párům, kterým ze začátku nikdo nevěřil, naopak patří herečka Tatiana Vilhelmová (45) a hudebník a herec Vojta Dyk (38). Na to, že spolu zplodí potomka, by zpočátku sázel opravdu jen málokdo.

Nejvíc zamilovaně se pak tváří zpěvačka Monika Absolonová (47), která svou lásku, hokejistu Tomáše Hornu, poznala až letos, a už s ním plánuje dítě. Sportovce s hodně tučným kontem má zas po svém boku moderátorka Michaela Ochotská (39), jež se s tenistou Lukášem Rosolem těší na první společné miminko. Který pár se vám líbí nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem!

Který pár se vám líbí nejvíc?
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý
47,1 %
Lucie Borhyová a Michal Hrdlička
10,1 %
Michaela Ochotská a Lukáš Rosol
16,3 %
Petra Faltýnová a Leoš Mareš
3,7 %
Emma Smetana a Jordan Haj
10,5 %
Monika Absolonová a Tomáš Horna
4,8 %
Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk
7,5 %
Celkem hlasovalo 57582 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám