Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Kate Hudson se rozešla s přítelem Matthewem Bellamym, s nímž se v dubnu 2011 zasnoubila. Hollywoodská hvězda stráví Vánoce bez partnera. Její mluvčí potvrdil, že s Matthewem po přátelské dohodě zásnuby zrušili a rozhodli se jít každý svou cestou.

„Kate a Matt už jistý čas spolu nežijí. Navzdory tomu zůstávají blízkými přáteli a oddanými rodiči jejich společného potomka,“ uvedl mluvčí Hudson pro magazín People.

Herečka porodila v červenci 2011 chlapce Binghama, jehož počala s Matthewem. Ten ji v dubnu téhož roku požádal o ruku. Kate má z prvního manželství s Chrisem Robinsonem desetiletého syna Rydera.

Pětatřicetiletá Kate Hudson však nedávno prohlásila, že se znova vdávat nehodlá. „Mí rodiče se nevzali. A jedním z důvodů, proč se nikdy nevzali, je, že už byli oba v manželství předtím, takže se jim to líbí tak, jak to je. Nemají potřebu mít kus papíru, aby si byli oddaní. Takže já vím, že manželství není žádná vstupenka do ráje,“ prohlásila herečka v rozhovoru pro říjnové vydání magazínu Women’s Health.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám