Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi nejdiskutovanější, nejobdivovanější a zároveň nejvysmívanější hvězdou Česka je posledních pár měsíců bezesporu Ladislav Hruška (46). Kuchařský experimentátor, který v televizi Nova zkouší vařit levně, a prý i chutně, se stal už terčem mnoha vtípků. Nyní se sám pochlubil betlémem, který je prý přesně podle jeho gusta. Neuvěříte svým očím!

Betlém je totiž velmi kalorický, nechybí v něm klobásy, párky a slanina. Hruška samozřejmě nic takového doma nemá, na svou sociální síť jen umístil výsledek lidové tvořivosti a ukázal tak, že mu nechybí smysl pro humor.

Terčem vtípků je ale dost často. Po internetu létají „jeho“ verze pantoflí z PET lahve, dary moře (chobotnice z párků a těstovinové mušle) nebo svíčková pro důchodce. Ostatně sami si obrázky prohlédněte ve fotogalerii.

To, že si z něj lidé dělají srandu, Láďu vůbec netrápí. Cítí, že za zády má obrovskou masu diváků, kteří mu fandí, což ostatně ukázali i tím, jak houfně kupují kuchařku, která je jakousi sbírkou receptů podepsanou jeho jménem.

Co se mu vůbec z legrácek nejvíc líbí? „Momentálně mě nejvíc baví betlém. Lidová tvořivost opravdu nezná mezi a pokaždé, když se na betlém kouknu, tak se musím smát,“ říká k tomu sám Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám