Hlavní obsah
Článek

Celebrity většinou chtějí, aby jejich děti byly výjimečné po nich. To často dávají najevo výběrem dost netradičních, často až podivných jmen.

Jak se ukázalo, výjimkou nejsou ani Victoria (50) a David (48) Beckhamovi. Dcerka, která se jim v neděli narodila v Los Angeles, dostala jméno Harper Seven. Oznámil to sám hrdý otec David na své facebookové stránce.

„Jsem tak hrdý a nadšený, že mohu oznámit narození naší dcery Harper Seven Beckham. Váží krásných 3,5 kila,“ napsal slavný fotbalista. „Victorii se vede dobře a chlapci mají velkou radost z toho, že mají sestřičku,“ dodal.

Proč ale dali své dceři jako druhé jméno číslovku sedm, nevysvětlil. Britskému deníku The Sun to ale prozradil zdroj, který má k Beckhamovým v Los Angeles blízko.

„Páru se zalíbilo jméno Harper. Nemá to žádný skrytý význam – prostě na to jméno narazili a mysleli, že hezky zní,“ prozradil zdroj. „A jméno Seven (Sedm) jako zvolili, protože si myslí, že je to šťastné a duchovní číslo. Dítě se navíc narodilo po sedmé hodině ráno v červenci – v sedmém měsíci v roce,“ dodal.

Zlí jazykové ale tvrdí, že hrálo roli také to, že Beckham v klubu Manchester United a v anglické reprezentaci měl na dresu právě sedmičku.

David a Victoria mají kromě novorozené Harper Seven tři kluky - Brooklyna (12), Romea (8) a Cruze (6).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám