Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nevěstou roku 2014 chtěla být slávychtivá Kim Kardashian (43), ale převezla ji Angelina Jolie (48), které oblékla svatební šaty v době, kdy už to od ní nikdo nečekal. Stejně tak se nejsledovanějším ženichem nestal Kanye West (46), jehož zastínil George Clooney (62), když nečekaně skoncoval se životem starého mládence.

Zatímco velkolepé svatbě Kim Kardashian s Kanyem Westem předcházela snaha obou snoubenců udělat z jejich veselky událost roku, Angelina Jolie a Brad Pitt (60) se oddali v soukromí, a nebýt fotek hollywoodské hvězdy ve svatebních šatech, nikdo by sňatku ostře sledovaného páru nevěřil.

Slavná herečka, která se letos předvedla také jako režisérka firmu Nezlomný, si na rozdíl od Kim Kardashian pozornost médií nevynucuje, a svatbu pojala spíše jako symbolické gesto pro šest dětí, jež s Bradem Pittem vychovává. Potomci se dokonce svými výtvory podíleli na svatebním závoji, který doplnil šaty z dílny Donatelly Versace.

Angelina s Bradem svatbu uspořádali ve svém francouzském zámku Miraval za přítomnosti pouhých dvaceti hostů. Kim a Kanye svůj velký den pojali podstatně velkolepěji a nejraději by do Florencie pozvali půlku Ameriky. Itálie se letos stala dějištěm další významné události, když George Clooney v Benátkách vstoupil do manželství s Amal Alamuddin. Nevěstou se počátkem roku stala i jeho bývala Stacy Keibler, která si za slavného herce velice rychle našla náhradu.

Tím výčet letošních svateb pochopitelně nekončí. Praštili do toho i Andrea Bocelli, Scarlett Johansson (39), Jessica Simpson (43), Adam Levine s Behati Prinsloo (34) a další celebrity, které najdete v galerii.

Který nový manželský pár je vám nejsympatičtější?
Kim Kardashian a Kanye West
2 %
Solange Knowles a Alan Ferguson
0,8 %
Jessica Simpson a Eric Johnson
3,3 %
George Clooney a Amal Alamuddin
23,3 %
Stacy Keibler a Jared Pobre
0,6 %
Ashley Tisdale a Chris French
5,7 %
Scarlett Johansson a Romain Dauriak
2,8 %
Angelina Jolie a Brad Pitt
50,2 %
Adam Levine a Behati Prinsloo
2,9 %
Jeff Goldblum a Emilie Livingston
1,1 %
Andrea Bocelli a Veronica Berti
5,7 %
James Blunt a Sofia Wellesley
1,6 %
Celkem hlasovalo 22907 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám