Hlavní obsah
Famous
Článek

Italská modelka a moderátorka Elisabetta Canalis (45) se už nemůže nazývat přítelkyní George Clooneyho. Hollywoodský idol se s ní rozešel poté, co začala veřejně mluvit o manželství. Přátelé amerického herce ale tvrdí, že vztah s Elisabettou nebyl ideální od počátku a Italka ho prý využila pro svou propagaci.

„Na dovolených trávila většinu času ve svém pokoji a fintila se v bikinách, potom vyšla na pláž a nechala se fotit novináři. Byla posedlá pozorností, které se jí dostávalo. George o ni ztratil zájem, když se vybarvila,“ píše Us Weekly.

Clooneyho s Canalis seznámil kamarád Manuele Malenotti, který k jejich rozchodu řekl: „Znám George deset let. Ze všech herců, které znám v Hollywoodu, je tím, s nímž se vídám nejvíce a spolu jsme také dělali spoustu charitativních akcí. Znám jejich vztah, protože jsem byl tím, kdo je dal dohromady. George se vyjádřil, že se chce seznámit s Elisabettou a požádal mě, abych je seznámil. Tak jsem udělal, co žádal, ale uvnitř jsem vždy věděl, že to nevydrží, abych byl upřímný, očekával jsem to. Vše, co můžu říct, je, že George, když jde o lásku, se rozhodl, že už se nikdy neožení a že nebude mít žádné děti a svůj názor nezmění.“

Reklama

Další články

Načítám