Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková je zasnoubená s přítelem Milanem, ale svatbu zatím odkládají. Už si ale stihla vyzkoušet svatební šaty, a tak její partner tuší, jak jeho nevěsta bude v kostele vypadat.

"Šlo o mé poslední focení před vydáním mé autobiografické knihy. Vánoční fotky do ní ještě zapojím. Mám z nich obrovskou radost. Šaty jsou ze svatebního salónu, ale na moji svatbu určitě ještě nejsou," řekla Super.cz Veronika, která v těchto dnech odlétá s přítelem na měsíční dovolenou na Srí Lanku.

"S Verunkou jsem se setkala poprvé až v den plánovaného focení a musím říct, že mi stačila chvilka, abych zjistila, že má nejen krásnou tvář, ale je krásný člověk i uvnitř. Ráno před focením bylo hlášeno sněžení a mrznoucí déšť, ale my jsme se i přes nepřízeň počasí sešly, přizpůsobily se mrazivému zimnímu počasí a vánoční fotografie, které vznikly, byly o to působivější. Verunka pózování v zimě v šatech zvládla bravurně," dodala fotografka Nikola Bílková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám