Hlavní obsah
Článek

Přibývající věk nemusí být pro slavné ženy žádnou pohromou. Oscarová herečka Jessica Lange je v 65 letech mnohem atraktivnější než na konci minulého století.

Spousta diváků mladší generace zaznamenala Jessicu Lange až díky seriálu American Horror Story, v němž zářila čtyři sezóny. Tato dáma má však za sebou podstatně bohatší kariéru. Hollywoodskou hvězdou byla už v 70. letech, ale její půvab rozkvetl až v pozdějším věku.

Jessica Lange si už v roce 1967 zahrála ve filmu King Kong a o 16 let později získala svého prvního Oscara za vedlejší roli v komedii Tootsie. Podruhé ji Americká filmová akademie ocenila za hlavní ženský herecký výkon ve filmu Operace Blue Sky v roce 1995.

Ne, že by to Jessice na slavnostních ceremoniálech neslušelo, ale mnohem více obdivu sklízí až po šedesátce. Hollywoodská hvězda jde s dobou a šmrncovní střih i odvážné outfity jí ubírají léta. Když se Lange po boku Demi Moore objevila na filmovém festivalu v Santa Barbaře, strhla na sebe více pozornosti než její o 13 let mladší kolegyně.

Reklama

Další články

Načítám