Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gábina Dvořáková je již šest týdnů po porodu dcery Terezky, a teprve teď vyrazila se svým manželem do společnosti. Dceru poprvé hlídala Noidova maminka. "Poprvé jsem bez dcery venku, a je mi strašně smutno. Čekám na telefon, až nám babička napíše, že je všechno v pořádku," prozradila Gábina. "Nemůže být tak závislá, musí chodit ven," doplnil jí její manžel Václav Noid Bárta (43).

Gábina přiznala, že po porodu nedokázala od dcery odejít ani na pár minut. "První týden po porodu jsem byla totální blázen. Stála jsem u postýlky, brečela jsem, bála jsem se o dceru a cítila jsem se hrozně. Byla jsem totální asociál," říká Gábina, která má po porodu dokonalou postavu. A ňadra má o číslo větší.

"Kojím a miminko mě vysává. Z porodního sálu jsem šla a byla jsem na svém," usmívá se modelka. "Byl bych spokojený, kdyby měla i patnáct kilo nahoře. Ale je to hezkej bonus, když je takhle hubená," dodal Noid.

Je to úplně nádherný, má to řád a já jsem šťastný, že mám zázemí, doma na mě čeká žena a dcera. Rodinka, je to super.

Reklama

Další články

Načítám