Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Momentálně ji můžete vidět v kinech v možná až příliš lehké komedii Modelky s.r.o., kde hraje prostoduchou modelku Míšu. Před objektivem fotoaparátu se Eva Perkausová (30) objevuje i mimo natáčení filmu. My jsme byli nablízku, když zrovna fotila pro jistý lifestylový časopis foto editorial s fotografem Filipem Matušinským.

Samotné focení se odehrávalo v netradičním prostředí na Letišti Václava Havla s kulisou nablýskaného soukromého tryskáče připraveného k odletu. Na otevřeném prostoru pořádně foukal studený vítr a tak blodnýna v modelech návrhářky Natali Ruden a stylisty Sama Dolceho pořádně mrzla. „Nebyla jsem schopná slova a vůbec se pohnout. V mínusových teplotách jsem musela fotit venku, ale dalo se to přežít," říká Eva, která je díky svým slovanským rysům přirovnávaná k moderátorce Lucii Borhyové.

Kolem blondýny s nezvykle vyvinutým hrudníkem se stále vznáší otazník, jestli je její tělo čistě přírodní. Nejvíce se spekuluje o jejich obřích prsou. „Přírodní mám všechno. V sedmnácti letech o mě psali, že mám silikonové poprsí. V té době se mě to dotklo a nechtěla jsem to řešit, nevěděla jsem, jak to chodí. Dneska už se tomu směju," říká Perkausová, která už pochybovače ani nepřesvědčuje, že si k velkému poprsí nenechala pomoct plastickou chirurgií: „V podstatě to neřeším, každý si udělá svůj úsudek."

Reklama

Další články

Načítám