Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) si umí vybrat profíky, kteří pečují o její zevnějšek. Její dvorní kadeřnice Lenka Walderová, která je zodpovědná za její krátký sestřih a mimo jiné aktuálně za fialový odstín vlasů, je oficiálně nejtalentovanější mladou kadeřnicí na světě.

„Vždycky jsem věděla, že Lenka má obrovský talent. Je vidět, že svou práci miluje a dělá ji na maximum, a tak by to mělo být," říká Hanka Mašlíková.

Walderová na začátku října stanula na stupních vítězů v národním kole Wella Trend Vision Award 2014 a o dva měsíce později skončila na prvním místě na prestižním mezinárodním finále této soutěže v monackém Monte Carlu. „Byla to spíš šťastná náhoda a na ty věřím," nechala se slyšet Lenka, která při tvorbě čerpala inspiraci z modelu návrhářky Katky Plamitzerové. „Jen jsem šatům musela přišít čtyři balíky nabarvených vlasů. Když nás vyhlásili na zlatou příčku, Patrick Cameron je chtěl naší modelce vzít," směje se kadeřnice, která vytvořila modelce Beatě Ščotkové nevšední žluto-modrou kreaci. Make-up pak měla na starost Ivana Tokárská, kterou se nechává výhradně líčit Taťána Kuchařová.

Prostě zlaté české ručičky.

Reklama

Další články

Načítám