Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také v zahraničí se vyskytují dámy, které se prostřednictvím nejrůznějších typů reality show snaží zviditelnit, jak nejlépe umí, aby se z nich staly žádané celebrity. A leckdy k tomu používají všechny dostupné prostředky. Někdy ale jejich pokusy o slávu končí značným fiaskem a trapasem.

Loni patřila k přebornicím na exhibicionismus zejména rodačka z Paříže a hvězda britské verze reality show Big Brother Angelique Frenchy Morgan, která se neustále svlékala na veřejnosti do růžových bikin.

Profesionální exhibicionistka a celebritka páté kategorie se navíc nechala nafotit, jak se svléká ve sprše a své nepovedené silikony předváděla turistům na amerických plážích. Frenchy se snažila zdatně napodobit i dvacetiletá Stephanie Nala, která se jako zpěvačka snažila marně prosadit v X-Factoru. Vybrala si ale hodně nechutný způsob, jak zaujmout.

Zpěvačka tak stáhla kalhotky přímo na ulici a rozhodla se ulevit plnému močovému měchýři. V intimním okamžiku ji ovšem překvapili jako by náhodou fotografové, a tak vzala nohy na ramena a potřebu musela dokončit za chůze.

Jako neřízená střela se chovala i jednatřicetiletá Biancca Lake z Big Brothera. Tato povoláním striptérka nejen, že také močila na veřejnosti, ale ještě se polonahá rvala v baru s kamarádkou!

Výčet šílených celebrit uzavírá dvaačtyřicetiletá rodačka z Alabamy Phoebe Price, která se snaží prosadit na hereckém poli. Bohužel je ale známá spíše svým absolutním módním nevkusem. Vrcholem bylo, když se snažila skloubit halloweenské a vánoční motivy na rádoby sexy fotkách. Výsledek dopadl dle očekávání katastroficky...

Která z uvedených slávychtivých dam je podle vás nejtrapnější?
Frenchy
76,9 %
Biancca Lake
9,9 %
Phoebe Price
3,4 %
Stephanie Nala
9,8 %
Celkem hlasovalo 27140 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám