Hlavní obsah
Článek

Tělo, které vidíte na fotografii, už překročilo padesátku a patří české zpěvačce. Ta na pódiu při vystoupení provokuje chlapy nejen svým zpěvem už déle než třicet let. Je bezdětná, žije s mužem, který je o třicet let starší, nikdy neměla problém s nahotou a přiznala, že před lety absolvovala potrat. Už víte?

Heidi Janků (61) se zřejmě rozhodla, že nebude stárnout, a minimálně geny jsou jí v tom hodně nápomocny. Na to, že do svého těla nenechala nikdy říznout skalpelem, má obličej bez vrásek a může se bez obav ukazovat v plavkách, nosit mini i odhalovat se. A závidí jí leckteré třicítky.

I po překročení padesátky Heidi Janků vesele zpívá a se svými hity objíždí republiku. Domácí zázemí vytváří v domečku za Prahou svému muži Ivu Pavlíkovi, kterého si vzala v polovině osmdesátých let a vztah jim stále kvete.

Dítě spolu před lety mít mohli, ale zpěvačka se rozhodla jinak. „Bylo to v roce 1986 a už jsem byla s Ivošem. Měla jsem čtyřiadvacet a velmi slibně rozjetou kariéru zpěvačky, a fakt jsem si nedovedla představit, že bych měla dítě. Té interrupce jsem nikdy nelitovala. Mít ovšem dítě jenom proto, abych ho někde ukazovala a říkala, že je moje, tak to ne,“ přiznala nestárnoucí Heidi před časem otevřeně v knize Hvězdy popu, které jsme milovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám