Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen dcery Karla a Ivany Gottových (48) Charlottka a Nelly a Natálka s Denisou Stanislava a Šárky Grossových jsou krásné a talentované holčičky. Na rozdíl od nich ale ještě prostor na muzikálových prknech dcera Emily producenta Františka Janečka (79) a zpěvačky Terezy Mátlové (48) nedostala.

O tom, že také Emilka je talentovaná zpěvačka, jsme se s řadou dalších pozvaných hostů přesvědčili na dětské párty, kam byly pozvané známé tváře s dětmi. Ratolesti tam musely zazpívat, aby si zasloužily odměnu v podobě oblíbené stavebnice, v jejímž pražském muzeu se akce odehrávala.

A zatímco jiným dětem musely pomáhat maminky a tatínkové a leckterému ukápla i slzička, Emilka byla naprosto suverénní a k mikrofonu se postavila s přehledem, aby zazpívala písničku Vzhůru bratři.

"Emilka chodí už třetím rokem do Kühnova dětského sboru a moc ji to baví, i když tam je ve skupině spíše se staršími dětmi. Tady to nebyla její premiéra, takže si tím pádem byla jistější, se sborem totiž také koncertují," vysvětlila nám její maminka Tereza Mátlová.

Teď už jen aby dal Emilce její táta roli. I když zrovna ve Fantomovi opery, kterého momentálně ve vyprodané GoJa Music Hall uvádí, žádná dětská role není. Leda požádat Lloyda Webbera, aby připsal nějakou árii.

Reklama

Další články

Načítám