Hlavní obsah
Článek

Se synem Lucie Bílé (58) Filipem Kratochvílem jsme se tentokrát nepotkali ve společnosti jeho maminky, ale na akci, kde se křtila nová deska a kam přišel sám za sebe. "Pravda ovšem je, že jsem holky z kapely 5 Angels po mámě trochu zdědil, křtila jim jejich první desku," řekl Super.cz.

Nedávno jsme se s Luckou bavili o tom, že už Filip bydlí sám, on to ale uvedl na pravou míru. "S několika kamarády jsme si pronajali byt v Praze, ale zase tak často tam nejsem, je to spíš taková základna, když už se mi večer nechce jet do Otvovic. Ale aspoň se učím, jak se platí plyn a elektřina a že jídlo samo neroste v ledničce," smál se Filip.

Ten se momentálně pohybuje v divadle Ta Fantastika, kde zkouší všechny možné profese. "Zrovna jsem herec černého divadla a osvětlovač. Chci poznat všechno, abych se orientoval a mohl jednou třeba zastoupit tátu," vysvětlil nám, čemu chce věnovat tento rok.

"Ten další už bych se rád zase vrátil do školy. Jen váhám, jestli filmařinu studovat na DAMU anebo v Písku, o kterém jsem slyšel samé skvělé věci. Ale zase je to dál," svěřil nám ve chvíli, kdy holky z 5 Angels zpívaly skladby z nového alba World Domination, pochybnosti Filip.

Výsledku jsme se nedobrali, protože už byl pozván na pódium, aby jim desku pokřtil a teenagerky se o něj málem popraly. "Já holkám fandím, jak se jim daří prosadit se i v zahraničí. Chtěl jsem, aby to dala i máma, ale nikdy se jí nechtělo. Je skvělé, když je o českých umělcích slyšet i někde jinde než mezi Aší a Hranicemi na Moravě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám