Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Batulková je jako tchyně Agáty Prachařové (38) se svojí snachou neskutečně spokojená. "Nemám, co bych jí vytkla, a to po všech stránkách. Znám ji už pomalu od dětství, a tak vím, že mediální obraz je jedna věc, ale když toho člověka znáte, poznáte, že je to normální obyčejná holka, která je velice praktická a šikovná, prostě super," řekla nám Batulková.

"Ale Jakub měl vždycky dobré holky, nechci těm ostatním křivdit. Opravdu je jeho výběr velice dobrý a musím říct, že s kým se kdy rozejde, tak ty holky mi vždycky zůstanou a strašně ráda je vidím, i když už mají jiné partnery a i děti. Mám takhle spoustu snach," smála se herečka.

S Agátou se ovšem nevídají tak často, jak by chtěla. "My máme nevýhodu oproti Veronice Žilkové (62), která bydlí vedle nich, že my to máme z Koloděj přes celou Prahu. Při našem vytížení je problém dát dohromady termíny. Ale vídáme se. Buď přijedou oni, anebo jsem se teď byla podívat na Kryšpína. Střídáme to, jak se dá," vysvětlila.

Kryšpína prý bere jako svého vnuka, i když není potomkem jejího syna Jakuba Prachaře (40). "Je úžasný, strašně ho miluju. Někdy mi ho i půjčují na hlídání, vyprávím mu pohádky a vždycky se na něj těším, a když ho dlouho nevidím, stýská se mi. Je úplně jedno, jestli je Kuby. Je to prostě můj jediný vnouček," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám