Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do vyděšeného klučiny na fotce byste rozhodně neřekli, že dnes patří k oblíbeným moderátorům s vytříbeným hlasovým projevem, který vypadá na to, že by ani mouše nikdy neublížil. Přesto se jako malý kluk příchodu Mikuláše a čerta velmi bál.

Na fotce je moderátor Aleš Cibulka (37), kterému se prý ještě více než tři desítky let poté při pohledu na starou fotku svírají útroby v těle. Mikuláše a čerta prý z duše nenáviděl, ačkoliv vždycky patřil spíš do kategorie "spořádaný synek".

Strach, pláč, nervy na pochodu, hysterie – to jsou vzpomínky, které Aleši Cibulkovi okamžitě vytanuly na mysl, když po letech objevil starou fotografii z 5. prosince 1980. Tehdy jako tříletý třesoucím se hláskem vyprávěl naučenou básničku.

Jednou ale na traumatizující tradici vyzrál. „Vždycky jsem se moc čerta a Mikuláše bál, ale jednoho roku jsem byl zcela klidný. Žádný pláč, žádné nervy. Rodiče i brácha se tomu divili. Z okna jsme vyhlíželi přicházející mikulášskou návštěvu, a jen já věděl, proč jsem tak klidný. Zamkl jsem totiž byt zevnitř a klíče spláchnul do záchodu! Než z nedalekého městečka dorazil děda s náhradními klíči, bylo už po obchůzkách,“ vzpomínal dnešní moderátor pořadu Sejdeme se na Cibulce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám