Hlavní obsah
Článek

Informace, která zpočátku vypadala jako špatný vtip, se bohužel ukázala jako pravdivá. Nestydatá zpěvačka Miley Cyrus (31), která ve svých 22 letech stačila napáchat na mravním vývoji mládeže více škody než Madonna za celou svou kariéru, je partnerkou Patricka Schwarzeneggera. A už teď mu dělá pořádnou ostudu.

Hudební hvězda, která se prezentuje jako pornoherečka, má po Liamu Hemsworthovi další úlovek, který jí zajistí více pozornosti než roztahování noh na jevišti. S Patrickem, který se dal ve stopách svého otce Arnolda Schwarzeneggera (76), se Miley objevila v hudebním klubu, kde vzbudila pozdvižení.

Zpěvačka totiž za zábavou vyrazila rovnou po koncertě, kde se tradičně prezentovala jako provozovatelka nejstaršího řemesla, jímž pochopitelně není zpěv. Na tanečním parketu provokovala nahotou a svůj outfit omezila jen na přelepky přes bradavky, zatímco Patrick zůstal v triku.

Erotický model zajisté při případném rodinném setkání potěší taťku Arnieho, který je proslulý slabostí pro ženy. Když na něj v minulosti přišel chtíč, odnesla to jeho mexická uklízečka, s níž Patrickovi tajně pořídil jeho nevlastního bratříčka Josepha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám