Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) začíná devátý měsíc těhotenství a pořádně se zakulacuje. Přibrala už deset kilogramů, ale znát to je opravdu jen v oblasti bříška.

"Mám nahoře deset kilo. Trošku jsem se obalila, na centimetry jsem přibrala všude, a jsem za to ráda. Líbí se mi to. Nelíbí se mi vychrtlý ženský, bohužel jsem mezi ně chvíli patřila. Proto jsem teď šťastná za každé kilo nahoře. A doufám, že mi něco zůstane i po porodu a nenechám všechno v porodnici. Chtěla bych si něco odnést," řekla Super.cz Ochotská.

Nadšený je i její snoubenec, tenista Lukáš Rosol. "Lukášovi se takhle líbím víc. Jemu se celé těhotenství ale nějak moc líbí," usmívá se Míša, která se u vyhlášeného cukráře učila péct a zdobit lahodné perníčky.

"Peču a vařím ráda. Teď už mám naděláno s předstihem. Mám vůni a chuť perníčků hrozně ráda, miluju i perníčkový čaj, který jsem nedávno poprvé ochutnala. Jsem ráda, že jsme s partnerem Vánoce zařizovali v listopadu. Máme nakoupeno, zabaleno a tahle starost už je za mnou. Vánoce můžou začít," dodala Ochotská, která má termín porodu v lednu. S Lukášem se těší na syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám