Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Pomeje (†54) před rokem a čtvrt přivedla na svět dceru Aničku a vypadá neuvěřitelně. Andrea Pomeje (35) se vrhá do vln šoubyznysu, a tak o sebe pořádně pečuje. Dala se na dráhu dýdžejky a pomalu se z ní stává nejvíce sexy dýdžejka u nás.

Potvrdila to i na párty, kde hrála. Oblékla si sexy minišaty, pod které si nevzala podprsenku. A fotografům tak v celé kráse předvedla své vnady. Není divu, že ji Jirka Pomeje nespustil z dohledu. Svoji partnerku si celý večer pěkně držel pod kontrolou.

Výjimkou byla jen hodinka, kdy Andrea musela za dýdžejský pult. „Aničku hlídá babička a tady jsme proto, že tu Andrea hraje. Jinak bychom zůstali doma. Já už mám dobu kalení dávno za sebou a rodina je to nejdůležitější, co mám. Jsem šťastnej táta a spokojenej manžel. A když už někdy, a je to zřídka, někam vyrazíme, vybíráme si jen akce, kde se potkáme s kamarády. Bujaré večírky nám nic neříkají,“ prozradil Pomeje, který se v lednu těší do Thajska. "Spojíme příjemné s užitečným. Andrea začátkem února bude na ostrově Ko Samui hrát na Full Moon Párty," dodal Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám