Hlavní obsah
Článek

Účes, který dnes na rtech vyvolává úsměv, obočí, že by se za ně nemuseli stydět ani ti nejproslulejší pohlaváři Sovětského svazu a mládím překypující vzhled! Leoš Mareš (47) se pochlubil dnes již historickými snímky, aby ukázal, jak vypadal, když začínal v médiích. A je to fakt legrace.

„Dvanáctého prosince 1997 jsme s Marcelou Pokornou, bývalou kolegyní z Evropy 2, poprvé a naposledy vysílali Snídani s Novou. Vladimír Železný (tehdejší obávaný ředitel Novy – pozn. red.) nás oficiálně představil jako novou moderátorskou dvojici,“ svěřil se Super.cz Leoš s tím, že si ještě dodnes pamatuje, že jeho tehdejší honorář byl v závratné výši tisíc dvě stě korun za vysílání (dnes by měl asi podobnou částku pomalu za minutu).

„Ve stejném týdnu tehdy startovali na nově i Aleš Cibulka a Nicol Lenertová. Po vysílání si nás zavolala nová šéfka, která řekla, že výsledky půlročního konkurzu ruší a že mohu přijít na nový konkurz, ale jedině s novou partnerkou. O tři měsíce později jsem dostal na Evropě 2 nabídku na moderování Ranní show,“ vzpomíná Leoš na své začátky před sedmnácti lety.

Fakt to byl legrační kluk, který se časem vypracoval na jednu z největších hvězd českého šoubyznysu. Což o to, ale hlavně si tyká s Karlem Gottem. A to božský Karel dovolí kromě manželky a dcer opravdu jen několika čestným výjimkám…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám