Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se svět ještě nevzpamatoval z kompletně nahého focení Kim Kardashian (43) pro magazín Paper, její starší sestra Kourtney už přikládá další žhavé polínko do ohně...

Pětatřicetileté osobnosti amerických televizních obrazovek z reality show Keeping Up With the Kardashians nebránil v odhaleném pózování ani její požehnaný stav. Před fotografem se ve vysokém stupni těhotenství svlékla donaha, přesto díky rafinované hře stínů není nic intimního vidět.

Série snímků Kourtney Kardashian, která během pár týdnů přivítá do rodiny již třetího potomka, se objeví v nejnovějším vydání amerického magazínu pro zámožné Du Jour.

„Pro mě nahota nepředstavuje nějaké zahanbení. Nestydím se za své tělo,“ vysvětluje v rozhovoru maminka téměř pětiletého syna Masona a dvouleté Penelope, proč na nabídku magazínu kývla. Zároveň dodala, proč k němu přistoupila právě v období gravidity: „Když jsem těhotná, cítím se úplně nejlépe.“

Reklama

Další články

Načítám