Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) před více jak rokem bojovala s poruchou příjmu potravy. A jak sama říká, svůj boj vyhrála. Vrhla se na cvičení, v posilovně tráví i pět dní v týdnu a zdravě se stravuje. Tvrdí, že přibrala jedenáct kilogramů. Kde ale jsou?

"Fotky zkreslují, přibrala jsem jedenáct kilo. Mám to ale ve svalech. Velikost mám 36 - 38, jako vychrtlina jsem měla velikost 34, tu už fakt nemám," řekla Super.cz Eliška na otevírací párty nového obchodu s oblečením.

Vánoční dárky ale nevybírala, ty už má kompletně koupené. "Mám všechny dárky už pochystané," prozradila Eliška. Divoké to je vždycky s partnerem Jakubem Malinou, protože mají odlišný vkus. "S partnerem máme úplně jiný vkus, radši si věci kupuju sama. Trošku se bojím, co dostanu," vysvětluje.

Zásnubní prsten to prý ale nebude. "Zásnubák určitě ne, to by mi radost neudělalo, nejsem ještě holka na vdávání," dodala Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám