Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkat ve společnosti herečku Janu Preissovou je vysloveně vzácností. V posledních letech udělala pouze dvě výjimky, a obě se vztahovaly k jejím rolím v televizních pořadech. A těch také nebylo přehršle.

Preissová se na začátku listopadu objevila v jednom z dílů cyklu Nevinné lži, kde hrála despotickou matku, a právě v souvislosti s tímto pořadem jsme s ní hovořili při představování podzimního televizního schématu České televize.

„Nemusím honit peníze, televizní nabídky si pečlivě vybírám. A tahle mě zaujala,“ vysvětlila tehdy. Posledním projektem, jehož se předtím účastnila, byl také cyklus České televize Setkání s hvězdou. Ale to už budou více než tři roky.

Nyní nás překvapila, když se spolu s manželem Viktorem Preissem objevila v roli kmotry nové desky Vojtěcha Dyka (38). Manželé vypadali spokojeně, herečka byla na odpoledním dýchánku v příjemném rozpoložení. Jen nezbytnou cigaretu si neodpustila.

Preissovi jsou Vojtovi velcí fanoušci – byli na jeho koncertě a byli nadšení, a protože ho už mnoho let znají a mají ho rádi, tak mu rádi desku pokřtili. Viktor mu dokonce složil a na křtu zarecitoval básničku. A Vojta zase říkal, že by chtěl mít s B-Side Bandem tak dlouhé a krásné manželství jako mají Preissovi.

Reklama

Další články

Načítám