Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samozvaná první světová supermodelka Janice Dickinson se v rozhovoru pro televizní stanici CNN rozpovídala o skandálu, který hýbe Hollywoodem. Devětapadesátiletá modelingová ikona propukla v usedavý pláč a nazvala slavného herce a komika Billa Cosbyho netvorem. Ten nyní čelí řadě obvinění ze znásilnění. Jeho obětí měla být v mládí i Dickinson. Měl ji opít, zfetovat a následně znásilnit na hotelovém pokoji v kalifornském Lake Tahoe.

Dickinson v emotivním rozhovoru v pondělí v noci vzpomínala na událost starou více než třicet let s tím, že ji měl komik během jejich setkání v roce 1982 znásilnit. Na hotelu ji prý vybízel k popíjení vína a podal jí pilulku, po které měla ‚okno‘ a nevěděla o sobě. Následně se měla probudit v extrémních bolestech a se spermatem na oblečení.

Tehdy sedmadvacetiletá modelka přijala podle svých slov Cosbyho pozvání z pracovních důvodů. Během setkání měli probrat náležitosti její účasti v jeho populárním pořadu Cosby Show. Dickinson prý neměla žádné podezření a komikovi věřila, jelikož byl ženatý. Právníci sedmasedmdesátiletého Cosbyho si stále stojí za svým a nařčení hned několika žen označují za lži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám