Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiřího Pomeje (†54) jsme ve společnosti nepotkali od doby, kdy se mu narodila dcera Anička. "Já jsem schválně pryč. Když není důvod, tak proč bych někam chodil, a já jsem nikdy nebyl typ, který by vymetal mejdany. Změnil se mi úplně život. Aničce je rok a dva měsíce, já jsem nejšťastnější chlap pod sluncem," řekl Super.cz.

"Říkám, že jsem na mateřské. Andrejka má spoustu práce, já jí tolik nemám, ale je fakt, že na cédéčku, které tady dnes představujeme, se souběžně dělalo asi rok," dodal na křtu 3CD Pomíkovy pohádky pro Aničku. "Původně jich mělo být sedm, pak to narůstalo, a najednou jich je dvaadvacet," vypočítal.

"Když jsem je postupně viděl, začalo to být docela hustý, protože třeba v jedné pohádce mám šest hlasů, a to jsem byl docela hodně zpocený. Zapamatovat si, kdy křepčím jako Mrkvičák a kdy huhlám jako Banáňák, bylo náročné. Namlouval jsem to všechno sám, pohádky napsala Veronika Hrachovcová, její manžel byl producent, Petr Malásek k tomu dělal hudbu," vysvětlil Pomeje.

"Ale jsem hlavně šťastný, že jsem se dočkal toho krásného života. Už jsem nevěřil, že budu mít tak skvělou manželku a tak skvělé dítě. Jsem celý rozteklý štěstím. Já jsem takový taťka, že kdybych mohl, tak i kojím," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám