Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) se dočkala vytoužené holčičky. Tedy aspoň na hodinu, kterou strávila na křtu audio pohádek, jimž se stala jednou z kmoter. "Ujala jsem se opuštěného dítěte. Paní spisovatelka měla moc práce, a tak u mě spinkala," rozplývala se Vendula.

Svěřit jí dítě do ruky se Veronika Hrachovcová rozhodně nebála, vzhledem ke svým charitativním aktivitám má Vendula pořád k dětem blízko. "Chodím i do porodnic, kde jsou i děti, kterým je jenom pár hodin. Je to krásné, takhle půjčené," dodala.

A o vlastním dítěti, po němž toužila jen před pár lety, už neuvažuje? "To jsou takové bláznivé nápady, tyhle věci nechávám ještě na životu, aby to posoudila sama příroda. Sama na nic tlačit nebudu," svěřila prezidentka nadace Kapka naděje.

Protože výzdoba na křtu Pomíkových pohádek pro Aničku už byla částečně vánoční, dostali jsme se i k tomu, jak bude Vendula s partnerem Pepou a synem Jakubem trávit svátky. "Pojedeme pryč a doma necháváme je dva ostré psy, míříme do Thajska," plánuje.

"Myslím, že ten vánoční shon a mumraj se už převalil do takové komerce, že to přestává být hezké, něžné a romantické, tak si tu romantiku užijeme někde jinde. Uděláme si Vánoce třeba pod palmou," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám