Hlavní obsah
Článek

Petr Hapka (†70) byl člověk, který se intenzivně věnoval jak práci, tak prožitkům! Jak nyní vychází najevo, měl v umělecké branži nejen mnoho potomků (sedm), ale i milenek. Mělo jich být přes tisíc!

Ve své knize Váš Petr Hapka skladatel potvrdil, že nikdy nebyl žádný troškař, alespoň co se milostných zkušeností týká. A měl si o nich dokonce vést podrobný seznam. Každý vášnivý zážitek si poctivě zapisoval. „Člověk musí všechno brát tak, jak to přichází,“ tvrdí v knize. „Svým družkám jsem býval nevěrný. Choval jsem se sobecky. Co já se toho navyváděl! A jak jsem těm ženským lhal,“ kál se v publikaci Hapka. Nic z toho, co kdy udělal, by ale nezměnil.

A protože průměrný Čech je schopen za produktivní život vystřídat na jedenáct partnerek, dá se říci, že hudební skladatel, jehož lásky musely za socialismu často před potratovou komisi, se činil za devadesát mužů najednou. Když budeme počítat, že by byl po milostné stránce aktivní od patnácti do šedesáti osmi let, vychází nám, že musel mít průměrně devatenáct partnerek za rok…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám