Hlavní obsah
Článek

Od ledna nemohou Richard Genzer (57) s Michalem Suchánkem (58) počítat s tím, že by jim chodila z televize Prima výplata! Nejdříve jim stanice zatrhla málo sledovanou talkshow TGM, teď přišli i o roky složitě přežívající improvizační pořad Partička!

„S definitivní platností jsme se dozvěděli, že nové díly Partičky se už točit nebudou. No comment! Není to naší vinou, snažili jsme se dlouho bojovat a maximálně vyjít Primě vstříc. Nepovedlo se,“ postěžovali si tvůrci na stránkách pořadu. Je pravda, že léta s nimi Prima vymetala své programy, zkoušela je dát i na Prima Cool, ale sledovanost šla dolů. Později se show vrátila na hlavní vysílací program, ale náklady na realizaci byly tak velké, že vedení televize se definitivně rozhodlo dát oběma komikům a jejich partě vale!

„Je pravda, že v nadcházejících měsících s natáčením nových dílů nepočítáme, ale nevylučujeme, že se k Partičce v příštím roce vrátíme,“ uvedla k tomu v prohlášení Prima, která proti sobě nechce poštvat téměř půl miliónu fanoušků Partičky na sociálních sítích, a tak si nechává otevřená zadní vrátka, u nichž je prakticky jisté, že se už nikdy neotevřou.

Suchánek s Genzerem aby si rychle začali hledat novou práci. Kdo ví, třeba se uchytí zpátky na barrandovském kopci. Na Nově třeba působili před Primou, než jim nejsledovanější česká televize zrušila talkshow Mr. GS.

Genzerovi se nyní může vyplatit fakt, že drasticky zhubl a má teď mnohem menší nároky na výživu…

Reklama

Další články

Načítám