Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Jana Vlasáka známe hlavně ze seriálů, v posledním roce z Cest domů a z První republiky. Nyní jej ale obsadili do role ve filmu s rozpočtem přes 70 miliónů korun GangsterKa. Je na motivy životní a profesní dráhy Radovana Krejčíře v Česku a on bude hrát mafiánského právníka.

Jak vnímá to, že bude ve své roli obhajovat největší grázly, s nimiž jsme se v Česku mohli potkat? "Beru to jako práci, je to jen role, i když to téma je vážné a sepnuté s realitou, která je mnohdy velmi krutá. Ještě nevím, jak si s tím poradím," řekl Super.cz.

Právníka z reálného života, z něhož by si mohl vzít příklad, nemá. "Já nic tak dramatického neprožil, s právníky jsem se setkal, jen když šlo o dědické nebo podobné obyčejné věci," dodal herec, jehož jsme potkali v luxusním krejčovském salonu, kdy jako filmový právník zkoušel na míru šitý oblek.

To si ovšem užíval jako novou zkušenost. "Je to pro mne trochu nezvyklé, přirozeností jsem obyčejnější. Moje uniforma jsou texasky, svetr a parka. V obleku do společnosti už dlouhé roky nevyrážím," říká Vlasák. Postěžoval si ale na boty.

"Tyhle špičaté boty vůbec normálně nenosím, protože se mi tam špatně vejdou prsty. Mám raději boty s kulatou špičkou, jsou pohodlnější. Nechtěl bych v nich jít ani přes Václavák. Ale myslím, že ženy ve společenské obuvi trpí ještě víc, protože musí mít ještě podpatky," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám