Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Celá rodina Lucie Bílé (57) prožívá velmi smutné období. Jak Super.cz již uvedl, maminka zpěvačky je na tom nyní tak zdravotně špatně, že se Slavice a její blízcí vyrovnávají s faktem, že už se nikdy nepodívá znovu domů. Její příbuzní mluví ještě jasněji: paní, která na jaře prodělala mozkovou mrtvici, prý odchází z tohoto světa. Lucie při té příležitosti dala najevo, že už nezopakuje chybu, jakou udělala při skonu Jiřiny Jiráskové.

Tehdy národ pobouřila tím, že se těsně před smrtí velké herečky chlubila společnými fotkami. Vyčítali jí, že na ní parazituje. A poučila se z toho. „Možná, že jsem s Jiřinkou Jiráskovou dostala za uši právě proto, abych byla teď opatrná,“ řekla Téma s tím, že tuší, že prožívá poslední dny života své maminky, ale zveřejňovat je tentokrát nebude.

Bílá všechny na Českém slavíku překvapila. Byla nečekaně umírněná, smutek ze ztrácení blízké osoby se sice snažila dobře skrýt, velké trápení ale prozradily její vlhké oči. Zpěvačka jen pokorně poděkovala za přízeň publika a zdůraznila, že ji nebere v žádném případě jako samozřejmost.

Nyní se prý často za maminku modlí a strašně se obává pro jiné nejkrásnějších svátků v roce, které pro ni budou úplně první bez úplné rodiny…

Reklama

Další články

Načítám