Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohonásobný slavík Karel Gott (†80) se nechal společně s manželkou Ivanou (48) a dcerkami Charlottkou a Nellinkou nafotit v exkluzivním charitativním kalendáři Primy.

Mistrova žena se coby moderátorka VIP zpráv stala jednou z tváří kalendáře a stejně jako další hvězdy televize přizvala k focení i svou roztomilou rodinku. Rodina je totiž ústředním tématem celého kalendáře.

"Rodina a radost z toho být spolu jsou hlavním tématem kalendáře, který slouží dobré věci. Z každého prodaného kusu jde finanční příspěvek na projekt SOS dětských vesniček s názvem SOS Kompas. Ten pomáhá rodinám, které jsou ve složité sociální či materiální situaci a hrozí jim odebrání dítěte," vysvětluje marketingový ředitel Primy Aleš Pýcha.

Kalendáři dominují emoce a energie. Holčičky proto byly zachyceny v pohybu. „Všechny snímky vznikly v pohybu, a troufnu si říci, že pro všechny moderátory to byla zkouška jejich fyzických sil,“ řekl fotograf kalendáře Ondřej Pýcha. Kromě rodiny Karla Gotta se v kalendáři nechalo zvěčnit dalších dvanáct osobností zpravodajství a publicistiky včetně Sandry Parmové, Kláry Doležalové či Karla Voříška.

Mohla by být Ivana Gottová fotomodelkou?
Ano, při všech svých talentech jistě
12 %
Na fotkách jí to sluší, hlavně že nemluví
14,8 %
V tomhle věku už těžko
73,2 %
Celkem hlasovalo 18078 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám