Hlavní obsah
Článek

O tom, že herce Pavla Lišku opustila jeho krásná žena, tanečnice Kristýna Boková se začalo špitat už před rokem. Kristýna měla hledat štěstí v náruči alternativního umělce, který si říká Deafmessenger. Když už se Liška objevil někde na veřejnosti, tak zoufalý, zanedbaný, zarostlý a v podivném oblečení.

Nyní ale jako švihnutím kouzelného poutku herec opět září. Ne, že by se tedy příliš oholil nebo ostříhal. Nebránil se ale být hvězdou přehlídky Johna Malkoviche a dokonce házel úsměvy. V salonu krásy, který v Karlových Varech provozuje magazín inStyle, jsme zaslechli, že se přijde nechat zkrášlit Kristýna Liška Boková. A na párty Asociace producentů v audiovizi už bylo vše jasné. Liška tam byl se svojí ženou, kterou téměř ztratil.

Manželé spolu dokonce natáčejí nový film s autorem snímku Protektor Markem Najbrtem, jehož pár záběrů probíhalo na veřejných místech. Z nich je jasné, že kromě Liškových se v něm objeví Jan Budař, Tomáš Matonoha nebo Josef Polášek. Liškovi se spolu nechtěli vyfotit, na videozáznamu je ale spolu uvidíte.

Reklama

Další články

Načítám