Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) si své partnery vždy hýčkala. Výjimkou není ani současný, hokejista Tomáš Horna, s nímž poprvé vyrazila na velkou společenskou událost. Doprovázel ji na ceny Český slavík a Monika, zatímco sama měla šaty půjčené, příteli pořídila nový oblek.

"Byla to práce mého stylisty, který mu ho vybral. Tomáš není právě sběratelem obleků a tak ho ode mě dostal k narozeninám. Určitě si nic jiného nepřál," smála se Monika. "Byl jsem takový pokusný králík, vůbec jsem se do toho nemontoval. Přišel sem Filip, oblékl mě do prvního obleku, do toho jsem se ale nevešel, protože asi nepočítal s postavou hokejisty, ale druhý už skvěle seděl a šli jsme," popsal Super.cz Tomáš Horna.

Nás zajímalo, jak se Tomáš sžívá s pozorností médií, která je na něj vedle nové partnerky, známé zpěvačky, upřena. "Neřeším to. Jsem tady s Móňou a vždycky se podržíme navzájem. Je pravda, že takovéhle akce jsem nezažil, ale pro mne je důležité, že jsem tady s ní, nekoukám kolem sebe. Když mě někdo vyfotí, tak vyfotí, když ne, tak ne," uzavřel Horna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám