Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Hlasu ČeskoSlovenska Lo Hrůzová nepřekvapila ani na Slavících. Na párty, kde všechny hvězdy vynesly ty největší róby, zapůjčily luxusní diamantové šperky a hodiny trávily u kadeřníka, dorazila v kapsáčích a vytahaném bavlněném tričku, ze kterého jí vykukovala podprsenka.

Vypadalo to, že si slavičí párty v hotelu Ambassador spletla s koncertem v rockovém klubu. A outfitu přizpůsobila i příšerný účes, vlasy si nechala nakrepatět. Lo, která léta byla bez domova a spekulovalo se o problémech s drogami a alkoholem, měla našlápnuto být českou Amy Winehouse, ale zatím k ní má stále velmi daleko.

Ve Státní opeře měla Lo na sobě ještě šaty. I ty vypadaly jako půjčené od prababičky, ale alespoň to byly šaty. Ty ještě doplnila příšernými botami. A aby toho nebylo málo, nakonec je sundala a po opeře běhala s botami v ruce bosa.

Podle informací Super.cz stále nedostala vyplacenou výhru z Hlasu ČeskoSlovenska a finančně je na tom velmi špatně. Možná i proto ten zoufalý outfit!

Reklama

Další články

Načítám