Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od narození dcery Lindy se Lucie Borhyová (46) poprvé objevila ve společnosti, když s partnerem vyrazili na České slavíky. "Děti nám doma hlídá moje maminka, ale snažíme se být co nejvíc s nimi, vyjma toho, když musíme do práce," svěřila moderátorka, která už je po porodu zase krásně štíhlá a celá zářila štěstím.

"Cítím se krásně, vždycky, když se člověk večerně oblékne, nalíčí a učeše, tak si připadá lépe, než doma v teplákách," smála se Lucie, ovšem její partner Michal Hrdlička s ní razantně nesouhlasil. "No, jak kdo," dodal sporťák, který si stejně jako mnoho dalších mužů nechal narůst knírek na podporu akce Movember.

"Nikam moc nechodíme, užíváme si malou Lindušku, protože nám roste před očima a nechceme přijít o žádný moment," říká Borhyová. "Ale doma pořád nesedíme, uděláme si čas i sami na sebe. Byli jsme párkrát na večeři, v kině, posedět s přáteli. Umíme si čas rozložit, i když nejvíce jsme samozřejmě s dětmi," doplnil ji Hrdlička.

Kompletní rodina má už dokonce za sebou i dovolenou u moře. "Byli jsme ve Španělsku, i cestu letadlem zvládla Linduška skvěle, vůbec neplakala. Tak máme radost, že máme děti takové cestovatele, že s nimi není problém vyrazit kamkoliv," svěřila Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám