Hlavní obsah
Článek

Bezostyšně lhal v televizi a tak má na krku další trestní oznámení! Josef Rychtář (65), vdovec po Ivetě Bartošové (†48), v nedávném vysílání pořadu Prásk opakovaně prohlásil, že Zdeněk Macura (49) loni unesl jeho ženu do Itálie. Ten si to ale tentokrát nenechal líbit a podal na něj trestní oznámení!

„Ten člověk v nedávné době už byl souzen za nejrůznější jiné věci a také již byl odsouzen a dál vědomě a úmyslně a bezdůvodně pokračuje v trestné činnosti. Veřejně mě pomlouvá a křivě obviňuje,“ napsal do trestního oznámení Macura.

Má pravdu, že Rychtář nehorázně lže. Že o žádný únos nešlo, ví naprosto všichni, vyloučila to i policie a sedmiměsíčnímu manželovi pěnice v podstatě jde jen o to, aby zakryl ostudné období v jeho vztahu s Ivetou, která se ho tehdy rozhodla zbavit (samozřejmě na to existují svědci) a s Macurou patrně nefungovala jen jako kamarádka, ale i trochu jinak, což říčanská mlátička dodnes nemůže přenést přes srdce.

Rychtář o Macurovi také prohlásil, že je duševně nemocný (což je od člověka s tak zvláštním osobním posudkem úsměvné). Líbeznický softwarový inženýr je sice také v některých věcech opravdu trochu podivín, přísahá ale, že nikdy se s žádnou duševní nemocí neléčil a že jde o další pomluvu jeho soka.

Policie a soudy se Rychtářem zabývají tři roky. Zatím ale prchlivému a často velmi neslušnému či dokonce vyhrožujícímu muži všechno prošlo a Macura logicky chce, aby policie konečně zakročila proti trvajícímu bezpráví. Jediným trestem za jeho chování dodnes bylo, že ho nepozvali na Slavíka a na Královny popu a to je žalostně málo...

Reklama

Další články

Načítám