Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až skončí letošní poslední představení muzikálu Fantom opery, sbalí si kufr a vyráží do exotiky. Představitelka hlavní ženské role Christine Monika Sommerová a její rodina už zrušili Vánoce v Česku před několika lety.

"Byli jsme dvakrát na horách, ve Švýcarsku a v Rakousku, jednou v Egyptě, to bylo nejhorší, byly to vlastně takové ruské Vánoce. A letos jsme se s rodiči a sourozenci rozhodli pro Srí Lanku," svěřila Super.cz, když zpívala na rozsvícení vánočního stromku v bývalém augustiniánském klášteře na Malé Straně, kde až do Vánoc potrvají vánoční trhy, jejichž výtěžek je určený pro Nadaci Zdeňka Milera.

"My doma stromek nemáme, nepečeme ani cukroví a nekupujeme si dárky. Dárkem je pro nás to, že všichni společně strávíme tolik času," vysvětlila Monika, která odlétá 23. prosince ráno a do Prahy se vrací až 15. ledna, aby stihla další představení Fantoma, který se začíná hrát 16. ledna po vánoční pauze.

"Jen letos poletím v letadle úplně sama. Nevěděla jsem, jak to bude s termíny ve Fantomovi, takže zatímco si všichni kupovali letenky společně, tak ta moje až později. Jednak byla dražší, ale také na jiný let. Naši letí až odpoledne. Ale 24. prosince se všichni sejdeme v Colombu a vyrazíme na jih," plánovala Monika.

Reklama

Další články

Načítám