Hlavní obsah
Článek

Jsou to sotva tři týdny, co jí zemřela milovaná maminka, které bylo pouhých sedmdesát let. Dana Morávková (52) po období truchlení poprvé vyrazila do společnosti, a i když s nikým z médií dosud o své bolestné ztrátě nemluvila, pro Super.cz udělala výjimku.

S Danou jsme se potkali, když se křtil stolní kalendář s jejími snímky nafocenými pro značku kosmetiky, s níž spolupracuje. Jak vůbec zvládla vyrazit mezi lidi? "Tak zvládla, protože žít se musí. Ale upřímně musím říct, že nejsem připravená se o tom bavit. Nejsem schopná k tomu něco víc říct ani teď, a asi ani nikdy," řekla nám smutným hlasem Dana.

V souvislostech je to prkotina, ale přesto nás zaujalo, že herečka, která obvykle do společnosti chodí v černé, takže to není výrazem smutku, tentokrát zvolila šaty, které už na sobě nedávno měla, což není jejím zvykem. "Mám je proto, že se mojí mamince moc líbily," vysvětlila, že tak je maminka stále v duchu s ní. "Ona se mnou je pořád s námi, se mnou, tady uvnitř," položila si ruku na hruď.

Daně ve smutečním období pomáhá i práce. Nepřerušila natáčení Ordinace v růžové zahradě, nezrušila ani jedno divadelní představení. "Strašně mi pomáhá Petr a Péťa a právě i ta práce. Diváci mne mohou vidět v divadle, nejen v Praze, ale s hrami Divadla Bez zábradlí jezdíme po celé republice, ale i na Slovensko," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám