Hlavní obsah
Článek

Atraktivní misska a moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Monika Leová (32) pózovala na smyslných fotografiích v romantických zákoutích oblasti Les Issambres nedaleko Saint Tropez.

Uhrančivá kráska se stala tváří fotoprojektu Esence Provence. Pod taktovkou fotografa Jaroslava Šimandla tak vznikly unikátní snímky inspirované francouzskými malíři. Atraktivní misska s vietnamskými kořeny zapózovala mimo jiné s malířskými plátny v sexy šatech s rozparkem na uměleckých fotografiích zobrazujících velmi něžné pojetí ženské krásy a krásy světa.

Pro Moniku Leovou to byla první zahraniční pracovní příležitost. „Až se mě jednou někdo zeptá na dokonalý týden, tak vím, že to byl týden focení v Provence. Spíš než práce to ale pro mě byl skvělý relax. Jako celý tým jsme si opravdu sedli, vše fungovalo, jako kdybychom se znali dlouhá léta. Nešlo jen o focení, ale i o chod domácnosti a jak jsme dny trávili. Z našeho výletu jsem střihla krátké vzpomínkové video a pokaždé, když mě přepadne špatná nálada, hned si ho pustím,“ pochvalovala si věčně usměvavá misska, která má v posledních týdnech hodně napilno.

„Teď když začíná zima, připomínám si ten prosluněný týden v krásné krajině. Je to potřeba, protože mám v poslední době hodně nabitý program. Skloubit inženýrské studium statistiky na VŠE, modeling, rodinu, přátele, veškeré pracovní akce, tréninky mé taneční skupiny a moderování našich Odpoledních zpráv, je oříšek. Ale je to super,“ dodala Leová.

Společně s Monikou se v Provence nechala zvěčnit i vítězka České Miss a moderátorská kolegyně Romana Šebrleho (49) Gábina Kratochvílová (34).

Do fotokolekce Esence patří ještě edice Toskánsko, v níž před objektivem Lenky Hatašové zapózovaly Tereza Chlebovská (33), Taťána Šedivá či Leona Grešáková.

Reklama

Další články

Načítám