Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě si někdo bude myslet, že to není syn jednoho z nejlepších herců minulého století? Jiří Petrášek, muž, jehož identitu Super.cz před časem odhalil jako první, opravdu jako by Janu Werichovi z oka vypadl. Vážený ředitel školy si také zkusil profesi otce, o němž se dozvěděl až po jeho smrti. Objevil se v seriálu Stopy života, kde hrál se samými populárními herci!

Petrášek, který v Děčíně šéfuje Evropské obchodní akademii, v seriálu hraje ředitele jedné firmy. „Rád jsem si vyzkoušel otcovu profesi. S celou partou se mi točilo skvěle, bylo to příjemné poznat i lidi z jiné branže. Byla i legrace. Rád na to vzpomínám, ale hercem se opravdu stát nechci. Budu se výhradně věnovat svému občanskému povolání,“ řekl Super.cz Petrášek s tím, že ale bylo zajímavé sledovat, jak pro něj dosud neznámá branže funguje. Herectví však už dal košem. S jedinou výjimkou.

„Pokud bych ještě něco v budoucnu chtěl točit, tak by se mi líbilo hrát krále jako táta. Ve filmu nebo v pohádce bych si ho zahrál s chutí. A myslím si, že na to mám i věk,“ směje se „říďa“, který ale doufá, že ho lidé budou zase vnímat především jako dlouholetého úspěšného pedagoga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám